Tel: 08 - 24 81 90
Ärvingevägen 17, Kista
info@macdata.se

Skrivare - Laserskrivare-multifunktion - Brother DCP-9015CDW multifunktions LED färgskrivare

Produktbild
Brother DCP-9015CDW multifunktions LED färgskrivare

TN-241 eller TN-245 kan användas. Starttoner för 1.000 sidor trumma DR-241CL
Prisvärd allt-i-ett färgskrivare med hög prestanda.
Om ditt företag behöver en prisvärd innovativ allt-i-ett färgskrivare som återger färgernas lyster kan du sluta leta nu. Den här skrivaren är en del av Brothers nästa generations LED-färgskrivare, konstruerad för hög prestanda och bättre valuta för pengarna.
Den erbjuder snabba färgutskrifter av hög kvalitet med 18 sidor per minut och kombinerar färgkopiering och skanningsfunktioner i en kompakt skrivare. En investering i en färgskrivare är alltså numera överkomlig tack vare låg strömförbrukning och färgtoner med hög kapacitet som ger en låg kostnad per sida.
Den robusta konstruktionen kommer inte att göra dig besviken. Faktum är att den har utformats för högre produktivitet med mängder av tidsbesparande funktioner, allt från dubbelsidig utskrift som standard, ett nedre pappersfack med 250 ark, användarvänlig färgpekskärm, flexibiliteten att skriva ut från USB och webbaserade program som t.ex. Apple AirPrint och Google Cloud Print samt trådlös anslutning för att dela resurser. Det finns även en rad skanningsfunktioner som push-skanning och skanna till nätverk, så att man snabbt kan dela information inom företaget.

Se även: http://www.brother.se/printers/all-in-one-laser/dcp-9015cdw

Konfigurationer

Airprint USB duplex Postscript minst Mac OS X 10.6.8 (DCP9015CDWZW1) [2432178] 0 (0 utan moms) SEK