Tel: 08 - 24 81 90
Arne Beurlings torg 9B, Kista
info@macdata.se

Macdatas affärsidé

Macdatas affärsidé är att tillgodose Macanvändares behov av bra service, hög kompetens och personligt bemötande.

Macdatas sortiment ska bestå av prisvärda kvalitetsvaror och tjänster. Vårt ansvar för kunden avslutas inte med affären utan är endast en början på en längre relation.

Beställda varor ska snabbt levereras från MacData till kund utan problem eller felaktigheter. Det är vår kvalitetsgaranti.

Macdata säljer inte bara Macintosh utan allt inom Apple Macintosh-området. Datorer, kringutsutrustning, tillbehör, teknisk service, utbildning, tjänster och teknisk support.

Kina-tecknen

Logotyp

Våra kunder brukar fråga vad kina-tecknen står för. Tecknen är stiliserade versioner av några populära Apple-program och representerar olika delar av vår specialkompetens. Översta symbolen står för vårt kunnande inom Datakommunikation och föreställer en telefonstolpe med en liten kompakt Macintosh bredvid. Programsymbolen för Apple Remote Access. Mittensymbolen står för vårt systemkunnande och system 7. Den sista symbolen står för systemtillägget QuickTime och representerar vårt kunnande inom ljud & video.

Miljövänliga Macdata

Så långt det går försöker vi se till att verksamheten är miljövänlig. Vi tar emot tomma toner-kassetter som vi skickar till tillverkarna som återanvänder vissa delar. Kartongerna vi skickar varor i är återanvända. Förpackningsmaterialet består av strimlad korrespondens. Det som inte strimlas lämnas till pappersinsamling. Vi tar emot utrangerade datorer mm. Så långt det går återvinner vi dessa reservdelar som sedan säljs billigt till våra kunder. Det vi inte kan återvinna skickas vidare för återvinning och destruktion. Mängden sopor från Macdata är m a o minimal!

Michael Bengtson, platschef

Mina arbetsuppgifter är försäljning, inköp och kundvård. Jag gör också nyhetsbrevet och står för mailutskick. Sköter marknadsföringen m a o.

Jag började läsa på Högskolan i Karlstad men bytte studiort till Gävle. Var kårordförande i 2,5 år. Sent om sider blev jag civilekonom. Gift med Veronica och bor med två barn i Järfälla. 1991 startade jag i liten skala ett konsultföretag som nu utvecklats till det Macdata ni känner idag.

Jag tar f ö affärer väldigt personligt.