Tel: 08 - 24 81 90
Ärvingevägen 17, Kista
info@macdata.se

Interface - USB-C - Apple USB-C Digital AV Multiport-adapter

Produktbild
Apple USB-C Digital AV Multiport-adapter

Med USB-C Digital AV Multiport-adaptern kan du ansluta en MacBook med usb-c-port eller MacBook Pro med Thunderbolt 3-portar (usb-c) till en hdmi-skärm, med en vanlig usb-enhet och en usb-c-laddningskabel anslutna samtidigt.
Med den här adaptern kan du spegla din MacBook-eller MacBook Pro-skärm till en tv eller skärm med hdmi i upp till 1080p vid 60 Hz eller UHD (3840 2160) vid 30 Hz. Den kan också användas för uppspelning av videoinnehåll, som filmer eller hemvideor. Anslut helt enkelt adaptern till usb-c-porten på din MacBook eller någon av Thunderbolt 3-portarna (usb-c) på din MacBook Pro och sedan till din tv eller projektor med hjälp av en hdmi-kabel (säljs separat).
Använd standard-usb-porten till att ansluta enheter som flashenheter och kameror eller usb-kabeln för att ladda och synka din iPhone, iPad eller iPod. Du kan också ansluta en laddningskabel till usb-c-porten om du vill ladda din MacBook eller MacBook Pro.
Obs! Apples USB-C Digital AV Multiport-adapter är inte kompatibel med G-Techs bärbara USB 3.0-hårddisk G-DRIVE (Apple-artikelnummer HF4F2VC/A).

Konfigurationer

USB-C, HDMI och vanlig USB-kontakt ut (MJ1K2ZM/A) [3406653] 1054 (843 utan moms) SEK
170 i distanslager