Tel: 08 - 24 81 90
Ärvingevägen 17, Kista
info@macdata.se

Tillbehör - iPad, iPhone & iPod - Lifeproof nüüd för iPhone 5, 5s & SE

Produktbild
Lifeproof nüüd för iPhone 5, 5s & SE

Lifeproof smidiga och vattentäta skal har tappat skyddsfilmen på framsidan, men lagt på sig extra fett istället.
Publicerad: 9 dec 2013 - 14:59
Uppdaterad: 9 dec 2013 - 15:10
Lifeproofs Fre-skal är något av en favorit på redaktionen, då du får både vattentålighet och stötskydd i ett förvånansvärt smidigt skal. För vissa är det däremot lite av ett problem att skärmen tappar en gnutta känslighet med den skyddande plastfilm som Fre kört på. Till Ipad har Lifeproof haft modellen Nüüd ute länge nu. Den ger vattentålighet trots att skärmen inte skyddas av en plastfilm, något som uppnås genom rejäla vätskeskydd runt skärmen istället.
Nu finns Nüüd till Iphone 5 också, med såväl avsaknad av plastfilm över skärmen som ett fiffigt ”koppel” för hörlurspluggen (som annars försvann i tid och otid). Hemknappen täcks fortfarande av själva skalet, men skärmen i sig är frilagd (det ingår dock ett skärmskydd om du ändå skulle vilja ha lite repskydd).
Funktionaliteten är det fortfarande inget som helst fel på, utan skalet tål definitivt vatten. Nackdelen gentemot Fre-modellen är dock en väldigt hög sarg runt telefonens skärm. Den gör att du får lite svårare att träffa tangenterna längst ut på skärmen och en hel del problem med att dra upp verktygsfältet som introducerades i Ios 7.  Samtidigt kan vi inte påstå att skärmfilmen hos Fre stört oss speciellt mycket, så Nüüd känns tyvärr lite som ett steg tillbaka i utvecklingen.
Fakta:
Namn: Lifeproof Nüüd for Iphone 5
Mått: 137,5x67,1x12,9 mm
Vikt: 27,2 g
Vattentålighet: 2 meter i 1 timme
Damm- och vattensäkring: IP68
Webb: www.lifeproof.com
Pris: 899 kr
Betyg: 7

Se även: http://www.lifeproof.ie/en-ie/iphone-5-5s-cases

Konfigurationer

Svart skyddande skal (SE ej Touch ID) (1318-01) [BLF-120] 449 (360 utan moms) SEK
4 i butik