Tel: 08 - 24 81 90
Ärvingevägen 17, Kista
info@macdata.se

Nätverk & kommunikation - Brandväggar - SonicWall Pro

Produktbild
SonicWall Pro

SonicWALL skyddar Internetanslutna företag mot hackers och annat intrång. Den skyddar mot stöld, förstörelse och ändringar av data i nätverket, på ett för användarna helt transparent sätt. SonicWALL kan även blockera användare från att koppla upp sig på farliga och olämpliga webbsidor och nyhetsgrupper, sidor som t ex innehåller pornografi, våld eller rasism. SonicWALL är det första säkerhetsredskapet för små och medelstora företag med behov av en säker, billig och lättanvänd lösning för att skydda sig mot intrång via Internet. SonicWALL-familjen består av fyra huvudprodukter, där var och en inte är större än en videokassett. SonicWALL är plattformsoberoende, enkel att installera och kräver inga expertkunskaper om säkerhet eller nätverk. Väl installerad går den tyst och administreras enkelt via webbläsare med aktivitetsloggar som skickas via e-post.
• Brandväggssäkerhet - skyddar nätverk mot intrång via Internet, genom den mest avancerade formen av brandväggsskydd, ”Stateful Inspection”; blockerar ”denial of service (DoS)-angrepp, ActiveX, Java, Cockies, prenumeration på uppdateringar av nya hacker-angrepp via e-post; skickar ut varning via e-post när nätverket angrips.
• Innehållsfiltrering - låter företag och skolor blockera användare från att koppla upp sig på farliga och olämpliga webbsidor och nyhetsgrupper via veckovis uppdaterade CyberNOT-listor, vilket reducerar risken för stämmningar och sjunkande produktivitet hos medarbetarna.
• Rapporter och loggar - utför en pågående analys av loggen och visar de mest besökta webbsidorna, de användare som använder mest bandbredd och de tjänster som kräver mest bandbredd. Loggar kan ses på skärmen eller sändas regelbundet som e-post.
• Network Adress Translation (NAT) och DHCP - låter företag använda privata adresser för säkerhet och enklare adressadministration. DHCP Server och Klient ger central styrning av TCP/IP klientkonfigurationer och möjligheten att hämta TCP/IP-inställningar från
Internetleverantören.

Konfigurationer

Begagnad Brandvägg med DMZ, 10/100-interface och VPN-förb 6243 (4995 utan moms) SEK
1 i butik