Tel: 08 - 24 81 90
Ärvingevägen 17, Kista
info@macdata.se

Nätverk & kommunikation - Mobilt - Linksys Wireless-G Router för 3G/UMTS bredband

Produktbild
Linksys Wireless-G Router för 3G/UMTS bredband

3G/WLAN Router från Linksys (dotterbolag till cisco). OBS! Denna router är fungerar enbart med datakort från Telenor/Vodafone.
Linksys Wireless-G-routern för 3G/UMTS-bredband är i själva verket tre enheter i en. Paketet består först och främst av den trådlösa accesspunkten som du kan använda till att ansluta både en oerhört snabb Wireless-G-enhet (802.11g på 54 Mbit/s) och en Wireless-B-enhet (802.11b på 11 Mbit/s) till nätverket. Det finns också en inbyggd 4-portars full-duplex 10/100-switch som gör att dina Ethernet-enheter kan anslutas till varandra. Anslut fyra datorer direkt, eller anslut fler hubbar och switchar och skapa ett så stort nätverk du behöver. Routerfunktionen binder samman allt det här och gör det möjligt att dela på en 3G/UMTS- eller GPRS-Internet-anslutning över nätverket (för det krävs Vodafone Mobile Connect 3G/UMTS-datakort som säljs separat). Du kan också använda en Ethernet-ansluten Internetanslutning, t.ex. ett kabel- eller DSL-modem om det finns tillgängligt.
När datorerna är anslutna till routern och Internet går det även att kommunicera mellan dem samt att dela dokumentfiler, skrivare, lagringsutrymme och andra resurser
Du kan skydda dina data och din integritet eftersom Wireless-G-routern för 3G/UMTS-bredband kan användas till att kryptera alla trådlösa nätverksöverföringar med WEP- eller kraftfull WPA Personal-kryptering av branschstandard. Routern kan fungera som DHCP-server och har en kraftfull SPI-brandvägg som skyddar datorerna mot inkräktare och de flesta kända Internet-attacker. Den har även funktioner för VPN-protokoll. Konfigurationen utförs enkelt med det webbaserade konfigurationsverktyget.
Med Wireless-G-router för 3G/UMTS-bredband kan du skapa ett säkert trådlöst nätverk med Internet-anslutning överallt där det finns en 3G/UMTS- eller GPRS-tjänst.

Se även: ftp://ftp.linksys.com/international/datasheets/WRT54G3G_ds.pdf

Konfigurationer

Trådlös (Airport) router 802.11b & 802.11g exkl Vodafone 3G PC Card (WRT54G3G-EM) [WRT54G3G] 2148 (1719 utan moms) SEK
1 i butik