Tel: 08 - 24 81 90
Ärvingevägen 17, Kista
info@macdata.se

Nyheter för November 2009

produktbild
Macdata gör att du har råd att reparera din trasiga Mac
2009-11-13 10:27:08

Macdata har knutit nya tekniker till företaget vilket innebär vi nu även renoverar din dator. Du kan få ditt moderkort eller nätdel reparerat vilket ofta blir billigare än att köpa nya delar. Om datorn inte går att reparera betalar du endast för kostnadsförslag. Normalt tar en renovering två arbetstimmar. Sedan tidigare räddar Macdata hårddiskar med alla typer av fel och sköter vanliga reparationer och garantiärenden. I samband med detta är priset detsamma för alla typer av kostnadsförslag. Första servicetimmen ingår då.

[Till produkten]

Från SEK ( utan moms)

produktbild
Trådlöst från Edimax
2009-11-13 09:40:09

Edimax är ett nytt märke hos Macdata. Två olika USB-adaptrar för den som saknar inbyggt trådlöst Airport-kort i sin Mac. EW-7717UTN är en liten USB-adapter lämplig för bärbara datorer med minst Mac OS X 10.3. EW-7717UAN heter en likadan adapter med extern 3dBi-antenn som kanske lämpar sig bättre för stationära datorer eller den som har långt till den trådlösa basstationen. 3G-6200 är en trådlös router som kan användas både till det vanligt internet som t ex ADSL och för att ansluta en befintlig 3G USB-adapter (ingår ej) så att även om det vanliga bredbandet slutar funka så kan du köra på ditt trådlösa 3G internet. USB-kontakt för 3GB USB-adapter och WAN-port för anslutning till trådbundet internet och 4 ethernetportar för anslutning av kabelanslutning av datorer och nätverksskrivare. Alla produkterna hanterar upp till 802.11n dvs 108 mbit och är bakåtkompatibla med alla tidigare Airport-kort oavsett hastighet.

[Till produkten]

Från SEK ( utan moms)

produktbild
Nya Magic Mouse
2009-11-10 19:05:57

Med nya iMac levereras en ny Bluetooth-mus, Apple Magic Mouse som har laserprecision istället för optisk som tidigare. För den sparsamme finns sedan tidigare en trådbunden standardmus för strax över hundringen. Den som vill köpa Magic Mouse separat får vänta ett par veckor på att den börjar levereras.

[Läs mer]

[Till produkten]

Från SEK ( utan moms)