Tel: 08 - 24 81 90
Ärvingevägen 17, Kista
info@macdata.se

Nyheter för May 2012

produktbild
LIte semesterprylar
2012-05-31 07:03:00

Inför sommaren och för den som är på språng så har Macdata lite produkter. Flera går att bara att köpa från Macdata. 12V Magsafe Power Adapter är en komplett laddare för bil och båt till MacBook, MacBook Air och alla MacBook Pro. Likadan som Apples Magsafe Power Adapter 12v-laddare med USB-uttag finns för den vill ladda iPhone eller iPad i bilen. Eller båda samtidigt. 10W/2A i ena uttaget för iPad och 5W/1A på andra uttaget. Canon PIXMA iP100 en bärbar skrivare med batteridrift. 12V-laddare och Bluetooth finns som tillval. Jawbone JamBox är kraftiga små högtalare med Bluetooth och inbyggt batteri som det är extrapris på så långt lagret räcker. Mycket ljud men väger bara lite över 300 gram.

produktbild
Förbättra det mobila bredbandet med ny riktantenn
2012-05-23 12:34:00

Poynting riktantenn förbättrar hastigheten på ditt mobila bredband rejält. Den nya 11 dBi-antennen stöder alla 2G, 3G och 4G-frekvenser vilket innebär 694-1000 MHz och 1500-3000 MHz. Montera på taket eller väggen till maströr eller annat. 7 meter kabel ingår. Eventuellt så behöver du en antennadapter till ditt USB-modem. Finns i butikslager för omgående avhämtning.

[Läs mer]

Poynting Riktantenn 11dBi för 2G, 3G & 4G För takmontering på maströr. 700-2900 MHz Inklusive 7 meter kabel med SMA-hane. 1493 (1195 utan moms) SEK
8 i distanslager
produktbild
Ännu större Jambox
2012-05-22 07:49:00

Jawbone har nu lanserat BIG Jambox. Mycket mer ljud och längre batteritid. Och den är som sagt större. Den väger 1,3kg istället för den vanliga Jamboxen som endast väger 0,3kg. BIG Jambox finns nu i butik! Så långt lagret räcker så fortsätter Macdata med extrapris på den vanliga Jamboxen.

[Läs mer]

produktbild
Brother får Airprint
2012-05-21 12:58:00

Flera Brother multifunktionskrivare fungerar nu med Airpirint som gör att du kan skriva ut från iPad och iPhone direkt skrivaren. Om du köper en ny skrivare så finns stödet inbyggt från början. Om du redan har skrivaren så kan du uppdatera Firmware genom nedladdning från Brothers hemsida. AirPrint gör det möjligt att skriva ut direkt från en iPhone, iPad, iPod Touch eller andra Apple-enheter utan att behöva att ladda ner eller installera drivrutiner. Det gör det snabbt och enkelt att skriva ut allt från boardingkort till e-post, recept eller textdokument. Om du hämtar i butik så kan du kostnadsfritt få skrivaren uppackad och installerad på din dator eller iPad.

[Läs mer]

produktbild
Nya Reunion 10 (uppdaterad igen)
2012-05-16 08:30:00

Leister har nu släppt version 10 av Reunion på engelska. Svensk översättning kommer under hösten. Alla som köpt Reunion 9 efter 2012-01-15 har rätt till fri uppgradering till Reunion 10 genom nedladdning direkt från Leister. Klicka på nedanstående länk för mer info. Erbjudandet gäller t o m 2012-08-01. Kompletterande svensk översättningsfil kommer att skickas utan extra kostnad när denna är klar. Berörda har meddelats. Tills vidare finns två olika paket att köpa. Dels Reunion 9 på svenska som fritt uppgaderas till Reunion 10 på engelska och sedan till svenska när översättningsfilen är klar i höst. Det andra paketet avser endast Reunion 10. Du får den engelska versionen nu och den svenska versionen skickas när den är klar i höst. Uppgraderingar sköts direkt från www.leisterpro.com och en nedladdning kostar $50. Du kan sedan komplettera med den svenska översättningsfilen av Macdata om du vill.

[Läs mer]

produktbild
Nu släpps Adobe Creative Suite 6!
2012-05-11 08:43:00

Adobe® Creative Suite® 6 Master Collection är den ultimata designmiljön där du kan förverkliga din kreativa vision. Med branschledande verktyg som präglas av obegränsade kreativa möjligheter, precision och kraft kan du förverkliga och utveckla dina idéer. Publicera i tryck, för webben, på surfplattor, smartmobiler och vita duken. Du kan bygga standardbaserade webbplatser och mobilappar, designa för de senaste plattformarna och enheterna, och framställa video med originalkvalitet i olika format. Med intuitiva gränssnitt och blixtrande snabba prestanda kan du snabbt slutföra dina mest komplexa projekt. Skapa engagerande interaktion, berätta historier och inspirera din publik med fullödiga upplevelser där allt är möjligt. Och allt är ditt till ett fantastiskt pris. • Design utan gränser – Tackla alla kreativa utmaningar som dyker upp. Med hjälp av den ultimata professionella verktygslådan kan du utforska banbrytande sätt att designa fantastiska upplevelser i tryck, för webb och i video. • Skapa snabbare än någonsin – Med de nya verktygen, optimerade för snabbhet och prestanda, får du flyt i dina mest komplexa projekt. Omarbetade funktioner gör att du slipper flera steg i det praktiska arbetet och blir effektivare. • Publicera nästan överallt – Du kan nå fler människor på fler platser genom att designa för högaktuella standarder inom webb, mobilformat och video. Skapa engagerande upplevelser som problemfritt kan anpassas till praktiskt taget alla skärmstorlekar och formfaktorer.

Du måste kan en Macintosh flerkärnig processor, minst Mac OS X 10.6.8, minst 2GB men helst 8GB arbetsminne för att använda CS6.