Tel: 08 - 24 81 90
Arne Beurlings torg 9B, Kista
info@macdata.se

Tillbehör - Skärmar - Twelve South HiRise för iMac & Apple 27"

Produktbild
Twelve South HiRise för iMac & Apple 27"

HiRise är ett elegant ställ för iMac utformad för att höja din iMac eller Apple-bildskärm till en optimal visningshöjd för en mer bekväm och ergonomisk arbetsplats. HiRise har en intern stödhylla tillverkad i metall som låter dig justera höjden på din Mac i en av sex positioner och är "över-konstruerad" för att säkert stödja alla iMac och Appleskärmar. HiRise skapar dessutom ett dolt förvaringsfack som är helt perfekt för att förvara hårddiskar och kablar i eller varför inte din plånbok och dina nycklar. Spara på ryggen och skippa traven med böcker under din iMac till förmån för HiRise.

Öga mot öga med din iMac
Den idealiska positionen för din Mac är precis ögonhöjd. För att justera höjden på HiRise flyttar du helt enkelt den interna hyllan till önskad höjd. Det är verkligen så enkelt. Och dessutom, placera hyllan i den andra positionen nedifrån så kommer din Thunderbolt Display i samma höjd som iMac. Hur bra är inte det?

Behöver du dold lagringsutrymme?
Den iögonfallande designen hos HiRise kommer med en bonusfunktion: dold förvaring. HiRise har perforerade främre och bakre plattor som fäster med kraftfulla magneter. Ta bort den främre fronten och avslöja en tjusig liten plats som rymmer en hårddisk, en Mac mini, din plånbok och dina nycklar, iPod eller något annat du vill dölja från vanlig syn. De perforerade frontplåtarna ger god ventilation och hållet din enhet kyld. Om du föredrar en säkrare, mer permanent lagring kan du säkert fästa frontplåtar med de medföljande skruvarna. Hursomhelst, ger HiRise dig ett fantastiskt litet gömställe för prylar samtidigt som du kan placera din Mac i en mer bekväm visningshöjd.

Designad för den stora iMac
HiRise är framtagen för att stödja alla iMac och Apple-skärmar som har en L-formad ställning, inklusive Thunderbolt Display och kolossala 27-tums iMac. HiRise har en fast, rundad, tvådelad yttre metallram med en justerbar metallhylla. Perforerade främre och bakre plattor ger HiRise dess distinkta utseende. Vänd HiRise upp och ner så hittar du två skjutreglage i teflon som gör att du enkelt flyttar din Mac utan att repa ytan på skrivbordet
2018-11-13

Se även: http://www.twelvesouth.com/products/hirise_imac/

Konfigurationer

Ställ med dold förvaring för Apple-skärmar Ergonomi (12-0902-EU) [12-1223] 749 (599 utan moms) SEK
2 i butik