Tel: 08 - 24 81 90
Ärvingevägen 17, Kista
info@macdata.se

Nätverk & kommunikation - Mobilt - Vodafone Mobile Connect - 3G

Produktbild
Vodafone Mobile Connect - 3G

Vodafone Mobile Connect är ett 3G-kort byggt för enkelhet och snabbhet. 
Mobile Connect är speciellt framtaget för dig som vill ha en mycket användarvänlig produkt. 
Det medföljer ett användargränssnitt, Vodafone Dashboard, i vilket du bara trycker på Connect-knappen för att koppla dig till Internet. Denna mjukvara håller också reda på roaming inställningar för 3G och GPRS-näten vilket gör att det är enkelt att flytta sig runt i de näten som Telenor har roamingavtal med.
Vodafone Dashboard kan konfigureras (av administratör) så att man kan begränsa trafiken för olika funktioner. Läs mer om dessa funktioner i PFD:en
Vodafone Dashboard är optimerat för bruk i Telenors mobilnät.

Tillbehör

Antennkonverter för att ansluta en yttre antenn till Vodafone 3G-kortet. Konvertern har en c:a 10cm lång sladd. I yttre ändan på sladden sitter en FME-kontakt (hane) till vilken man kan ansluta yttre antenner såsom fordonsantenn, magnetfotsantenn, husantenn m.m.

Vodafone 3G antenn modell "Glasspinne".
Denna antenn har en förstärkning på c:a 2dB. En clips som kan fästas på t.ex. datorns skärm. Sladden är c:a 50 cm lång. Antennen är vridbar och vinklingsbar för anslutning i olika lägen. 

Magnetfots-
antenn för Vodafone 3G-kort
Magnetfots-
antennen är tänkt att användas på t.ex. biltaket. Dessutom medföljer ett litet jordplan med sugkopp som kan användas för att fästa antennen på t.ex. en ruta (tex. på kontoret eller på hotellrum) eller annan slät yta. Antennen ger c:a 3dB i förstärkning förutom att det brukar vara mycket bättre mottagning med en antenn på taket/fönstret. C:a 2,5 meter sladd.

Se även: http://www.communica.se/telenor/telenor3g.pdf

Konfigurationer

PC Card 3G Mac OS X 3G 64k/384k 3118 (2495 utan moms) SEK
1 i butik