Tel: 08 - 24 81 90
Arne Beurlings torg 9B, Kista
info@macdata.se

Skrivare - Övriga skrivare - Brother P-Touch QL-700

Produktbild
Brother P-Touch QL-700

Supersnabb etikettskrivare med inbyggd programvara
Mångsidiga QL-700 har användarvänlig programvara och integreras enkelt med Office-program för alla krav på etiketter.
 
Ge ditt företag en professionell image.
Använd etiketter för ett mer professionellt utseende och för ökad effektivitet på kontoret. Kuvert, förpackningar och paket kan märkas professionellt med en av de många tillgängliga etikettstorlekarna.
Etiketterna kan till och med förses med företagets logotyp. Se till att viktig information inom din organisation är lätt att hitta genom att pärmar, mappar och CD- och DVD-skivor är tydligt märkta.
 
Anslut kabeln och börja skriva ut etiketter direkt.
Med Brother QL-700 etikettskrivare är det enkelt att skriva ut professionella etiketter för många användningsområden på arbetsplatsen. Vi har gjort etikettutskrift enklare än någonsin genom att utrusta QL-700 med etikettredigeringsprogramvaran ”P-touch Editor Lite”. Windows-användare behöver bara ansluta USB-kabeln, köra programvaran från popup-fönstret och sedan redigera och skriva ut etiketten. Ingen programvara eller drivrutiner behöver installeras.
 
Dessutom ingår professionell programvara för etikettredigering
Den kraftfullare programvaran P-touch Editor levereras på CDskiva och installeras på vanligt sätt. Redigeringsprogramvaran är kompatibel med Microsoft Word, Excel och Outlook och du kan skriva ut etiketter direkt från programmen. Markera helt enkelt den adress, text eller information du behöver och klicka på ”P-touch”- ikonen i verktygsfältet för att skriva ut etiketten direkt. Du kan inkludera streckkoder, bilder, ramar och annan information på etiketterna enligt behov. Programmet kan dessutom kopplas mot excel, en kommaseparerad fil eller mot en Access-databas, det gör att du enkelt kan skapa etiketter med valfri design, logotype med t.ex. streckkoder helt automatiskt utan att behöva mata in alla uppgifter manuellt.

Märkmaskinen levereras bl.a. med 2 startrullar. 1 rulle med färdiga format och 1 rulle i fortlöpande längd. 

Se även: http://www.brother.se/g3.cfm/s_page/64510/s_name/productdetail/s_level/23730/s_product/QL710WZW1

Konfigurationer

USB för minst Mac OS X 10.4 (QL700) [1720452] 1006 (805 utan moms) SEK