Tel: 08 - 24 81 90
Arne Beurlings torg 9B, Kista
info@macdata.se

Skrivare - Bläckskrivare - Epson SureColor SC-P5000

Produktbild
Epson SureColor SC-P5000

Mångsidig och tillförlitlig skrivare för provtryck, fotografier och konst med hög Pantone-exakthet
• Perfekt provtrycksskrivare
• 98 % Pantone-exakthet med LLK -modellerna och 99% med Violett-modellerna
Enastående driftsäkerhet
SC-P5000 är designad för provtryck, konst och foton och kan fås med violett alternativt en ljus-ljus-svart bläckuppsättning, och kan uppnå en nästan perfekt färgmatchning på upp till 99 % av färgerna i Pantones Solid Coated färgbibliotek på bestruket papper
 
Färgprovtryck med precision
När skrivaren köps med en violett HDX-bläckuppsättning avsedd för provtryck, kan SC-P5000 återskapa förpacknings- och logofärger med upp till 99% av färgerna i Pantones Solid Coated färgbibliotek på bestruket papper.

Perfekta konstreproduktioner
När skrivaren är utrustad med en ljus-ljus-svart HDX-bläckuppsättning, kan fotografer och konstnärer använda SC-P5000 för att återge detaljer och färger med en 98%-ig återgivning av Pantones Solid Coated färgbibliotek.

Driftsäkerhet som du kan lita på
SC-P5000 erbjuder nya funktioner för att säkerställa pålitlig daglig drift och för att minimera underhåll. Dessa inkluderar nytt hölje och tätningar för att begränsa dammintrång, förbättrad automatisk funktion för munstyckeskontroll samt en guidad rengöringsprocedur.

Enastående utskriftskvalitet
SC-P5000 använder Epsons senaste bläckteknik som ger hållbara utskrifter med hög upplösning. Droppstorlek på 3,5 pikoliter och 2880x1440 dpi upplösning säkerställer skarpa, detaljerade resultat, samtidigt som Ultrachrome HDX-bläck ger kraftigt förbättrad ljusbeständighet2.

Enkel installation och drift
Konfiguration och mediehantering går snabbt och enkelt tack vare en inbyggd färgkalibreringssensor. Mediebyte utförs enkelt med hjälp av en tydlig mediehanteringsguide på skärmen. SC-P5000 passar sömlöst in i alla arbetsflöden för provtryck och kan förses med en SpectroProofer för automatisk kontroll av färgprovtryck. Skrivaren stöds av alla större RIP- och programvaruleverantörer.
 
Viktiga funktioner
• Perfekt provtrycksskrivare
• Upp till 99 % av Pantone Solid Color
• Enastående driftsäkerhet
• Tillförlitlig daglig drift och minskat underhåll
• Fantastisk utskriftskvalitet
• Ultrachrome HDX-bläck ger klara, hållbara resultat
• Enkel installation och drift
• Ett stort antal funktioner för enkel installation och mediehantering

Se även: https://www.epson.se/products/printers/large-format-printers/surecolor-sc-p5000-std

Konfigurationer

(C11CF66001A0) [2742590] 26354 (21083 utan moms) SEK