Tel: 08 - 24 81 90
Arne Beurlings torg 9B, Kista
info@macdata.se

Skrivare - Bläckskrivare multifunktion - Epson Expression Photo XP-8600 3-i-1 fotoskrivare

Produktbild
Epson Expression Photo XP-8600 3-i-1 fotoskrivare

Expression Photo XP-8600 är ett perfekt val om du letar efter en A4-skrivare som kan ge dig både vardagsutskrifter och överlägsna, glansiga fotografier. Den gör vardagens uppgifter enkla genom mobil utskrift, en stor pekskärm och dubbla pappersfack.
Kompakt 3-i-1-skrivare
Visa upp dina foton på bästa sätt och skriv ut dokument med den här 3-i-1-skrivaren för A4-format. Den är utformad för att passa in i ditt hem tack vare en kompakt och snygg design. Skrivaren erbjuder utskrift, skanning och kopiering med dubbelsidig A4-utskrift som en extra fördel, vilket sparar papper.
Möt Claria Photo HD-bläcket
Skriv ut professionella, hållbara och glansiga foton med Claria Photo HD-bläck. Både fotoentusiaster och semiproffs lär uppskatta den förbättrade kvaliteten med detta sexfärgsbläck. Det förstklassiga bläcket är utformat för hållbarhet och kan hålla i upp till 300 år i ett fotoalbum1.
Flexibla utskriftslösningar
Skriv ut trådlöst från smarttelefoner och surfplattor med hjälp av den kostnadsfria appen Epson iPrint.2 Du kan även använda Epsons Creative Print-app2 för att skriva ut foton från Facebook, skapa gratulationskort med mera.
Användarvänlig och mångsidig
Öppna foton direkt via minneskortsplatsen och den stora 10,9-cm pekskärmen. Det går lätt att växla mellan uppgifter tack vare de två frontmatade pappersfacken (A4 och fotostorlek) samt inmatning av specialmedier på baksidan för tjockare medier. Du kan skriva ut på passande CD- och DVD-skivor. Skrivaren har även ett motordrivet utmatningsfack och automatisk aktivering.

Se även: https://neon.epson-europe.com/content/open/datasheet.php?id=27797&cc=SE&lc=sv&name=Expression-Photo-XP-8600-

Konfigurationer

USB Wifi Airprint 6 olika bläckpatroner, skanner, cd-tryck minst 10.6.8 (C11CH47402) [3518492] 2190 (1752 utan moms) SEK