Tel: 08 - 24 81 90
Arne Beurlings torg 9B, Kista
info@macdata.se

Bild & ljud - Bildskärmar - 40" Philips 40B1U6903CH/00 Curved 4k bildskärm med kamera

Produktbild
40" Philips 40B1U6903CH/00 Curved 4k bildskärm med kamera

Blixtsnabb anslutning för data, video och Ethernet
Den här Philips-dockningsskärmen är utrustad med Thunderbolt 4-anslutning. Jämfört med traditionella USB-C-skärmar ger Thunderbolt 4-tekniken blixtsnabba dataöverföringshastigheter på 40 Gbit/s, stöd för högupplöst video, erbjuder multi-streamstransport för seriekoppling, har upp till 90 W strömförsörjning till externa enheter och kan ge en stabil Ethernet-anslutning på 1 Gbit/s.
Enkel och kraftfull seriekoppling för installationer med flera skärmar
Med seriekoppling kan du köra flera skärmar och enheter från en enda Thunderbolt-port på din bärbara dator. Från Thunderbolt-porten på den bärbara datorn ansluter du till den här skärmen och från den andra Thunderbolt-porten på den här skärmen kan du ansluta till en andra 4K-skärm.
UltraWide 5K2K-upplösning (5120 x 2160) för fina detaljer
Med UltraWide 5K2K-upplösning ger färgdjupet en mer intensiv bild och de fina detaljerna i bilden kommer aldrig att missas. Produktiviteten omdefinieras tack vare det extra skärmutrymmet.
IPS LED-bred synfältsteknik för bild- och färgprecision
I IPS-skärmar används en avancerad teknik som ger dig ett extra brett synfält på 178/178 grader, vilket gör att du kan se skärmen från nästan vilken vinkel som helst. Till skillnad från vanliga TN-paneler ger dig IPS-skärmarna otroligt skarpa bilder med livfulla färger, vilket gör den perfekt inte bara för bilder, filmer och webbsurfning, utan även för professionella program som kräver färgprecision och konstant ljusstyrka.
Webbkamera med brusreducerande mikrofon för samarbete
Den här Philips-skärmen levereras med en inbyggd webbkamera på 5 MP, brusreducerande mikrofon och högtalare. Det gör den perfekt för att arbeta hemifrån och samarbeta på distans. Webbkameran är certifierad för Windows Hello. Den är utrustad med avancerade sensorer för Windows Hello-ansiktsigenkänning, som smidigt loggar in dig på dina Windows-enheter på mindre än 2 sekunder. Det fysiska kamerareglaget ger extra sekretess när den inte används. Den brusreducerande mikrofonen och de dubbla inbyggda högtalarna på 5 watt ger tydlig kommunikation.
Tillbehör inom räckhåll
Den unika designen på hörlurshaken på sidan av Philips-skärmen gör att arbetsplatsen blir prydlig och tar kabelhanteringen till nästa nivå. Tack vare den enkla åtkomsten kan du enkelt lägga undan hörlurarna och se till att alla tillbehör du behöver finns inom räckhåll.
Eyesafe-certifierat skydd mot blått ljus och precis färgåtergivning
Philips skärm uppfyller TUV Rheinland Eyesafe-standarden för att verkligen skydda dig mot den långa exponeringen för blått ljus. Filtret för blått ljus är alltid på och bidrar inte bara till att minska den digitala ögontröttheten, utan garanterar även att färgerna bevaras.
Vinkla, vrid och höjdjustera skärmen tills du hittar den ideala visningsvinkeln
Den kompakta ergonomiska sockeln är en användarvänlig bildskärmssockel från Philips som du kan använda till att luta, vrida och höjdjustera bildskärmen för maximal komfort och effektivitet.
Inbyggd KVM-omkopplare så att du enkelt kan växla mellan olika källor
Med integrerad MultiClient-omkopplare kan du styra två separata datorer med en installation av en bildskärm-tangentbord-mus. Med en praktisk knapp kan du snabbt växla mellan olika källor. Smidiga uppställningar som kräver dubbel datorprestanda eller en delad stor bildskärm för att visa två olika datorer.
Med PowerSensor sparar du upp till 80% av energikostnaderna
PowerSensor är en inbyggd"personsensor" som genom att överföra och ta emot ofarliga infraröda signaler känner av om användaren är närvarande och automatiskt minskar skärmens ljusstyrka när användaren lämnar skrivbordet. Det här minskar energikostnaderna med upp till 80% och förlänger skärmens livslängd

Produkt:
Produktbeskrivning:

Konfigurationer

90W 5120x2160 IPS Thunderbolt 4 (USB-C) 5x USB 3.0 RJ45 Gigabit Ethernet- HDMI Displayport (40B1U6903CH/00) [46152837] 22325 (17860 utan moms) SEK
46 i distanslager