Tel: 08 - 24 81 90
Arne Beurlings torg 9B, Kista
info@macdata.se

Bild & ljud - Bildskärmar - 27" Philips 27B1U7903/00 4K IPS bildskärm

Produktbild
27" Philips 27B1U7903/00 4K IPS bildskärm

Blixtsnabb anslutning för data, video och Ethernet
Den här Philips-dockningsskärmen är utrustad med Thunderbolt 4-anslutning. Jämfört med traditionella USB-C-skärmar ger Thunderbolt 4-tekniken blixtsnabba dataöverföringshastigheter på 40 Gbit/s, stöd för högupplöst video, erbjuder multi-streamstransport för seriekoppling, har upp till 90 W strömförsörjning till externa enheter och kan ge en stabil Ethernet-anslutning på 1 Gbit/s.
Enkel och kraftfull seriekoppling för installationer med flera skärmar
Med seriekoppling kan du köra flera skärmar och enheter från en enda Thunderbolt-port på din bärbara dator. Från Thunderbolt-porten på den bärbara datorn ansluter du till den här skärmen och från den andra Thunderbolt-porten på den här skärmen kan du ansluta till en andra 4K-skärm.
UltraClear 4K UHD-upplösning (3840 x 2160) för precision
De här Philips-skärmarna har paneler med höga prestanda för att ge bilder med upplösning i UltraClear, 4K UHD (3 840 x 2 160). Philips-skärmar ger levande bilder och grafik oavsett om du är en krävande professionell användare som behöver extremt detaljerade bilder för CAD lösningar, använder 3D-grafikprogram eller är en finansexpert som jobbar med enorma kalkylblad.
Mini LED-bakgrundsbelysning med 2 304 lokala dimningszoner
Mini LED-bakgrundsbelysning förbättrar kontrollen av belysning och kontrastförhållande. Tack vare att mini-LED-lamporna som bildar bakgrundsbelysningen är så små kan du skapa 2304 individuellt styrda zoner som ger djupare svärta och ljusare vitt. Fylligt HDR-innehåll kan nu visas som det var avsett med oöverträffad kontrast och exakt återgivning.
Quantum Dot-teknik för ofattbar färg
Quantum Dot-teknik är en innovativ halvledarteknik med nanokristaller som på ett precist sätt sänder ut ljus för att producera blåare blått, grönare grönt och rödare rött. LCD-bildskärmar med Quantum Dot-färg ger ett mer dynamiskt färgområde och visar bildens naturliga färgpalett. Resultatet blir levande, dynamiska och helt enkelt ofattbara färger.
DisplayHDR 1400 levererar imponerande färg och kontrast
Den här Philips-skärmen är certifierad med den nyligen lanserade VESA DisplayHDR 1400-certifieringsnivån. Med en maximal ljusstyrka på upp till 1 400 nit, ökat kontrastintervall och ett bredare färgomfång framhäver den här skärmen detaljer som du aldrig upplevt tidigare med klara färger, djupare svärta och ljusare vita nyanser med otroligt realistiska effekter. Den här Philips-skärmen har flera HDR-lägen som alla är optimerade för dina visningsönskemål: HDR Premium, HDR Effect, HDR Warm, HDR Basic och VESA DisplayHDR-certifierad nivå.
IPS-teknik som ger fullständiga färger och breda visningsvinklar
I IPS-skärmar används en avancerad teknik som ger dig ett extra brett synfält på 178/178 grader, vilket gör att du kan se skärmen från nästan vilken vinkel som helst– till och med i 90-gradigt svängläge! Till skillnad från vanliga TN-paneler ger dig IPS-skärmarna otroligt skarpa bilder med livfulla färger, vilket gör den perfekt inte bara för bilder, filmer och webbsurfning, utan även för professionella program som kräver färgprecision och konstant ljusstyrka.
MultiView möjliggör samtidig dubbel anslutning och visning
Tack vare Philips MultiView-skärmens höga upplösning kan du nu uppleva en värld med anslutningar. MultiView möjliggör aktiv dubbel anslutning och visning så att du kan arbeta med flera enheter som stationär och bärbar dator samtidigt, för komplext fleruppgiftsarbete.
Alternativ för färgområdesläge som passar dina behov och ditt arbete
Den här Philips-skärmen ger färg i RGB-färgmodellen med följande färgområdeslägen. Välj lämpligt färgområdesläge för att se det innehåll du visar korrekt: SRGB: De flesta datorprogram och spel, internet och webbdesign. Adobe RGB: Grafikprogram. NTSC: Analog video. Rec. 709: HD-videor. Rec 2020: UHD-videor. DCI-P3: Digitala bioprojektorer, vissa filmer och spel samt Apple-produkter. Fotografering. D-läge: DICOM-läge, förbättra prestandan på gråskalenivån.
Med en dold PowerSensor sparar du upp till 80% av energikostnaderna
PowerSensor är en inbyggd"personsensor" som genom att överföra och ta emot ofarliga infraröda signaler känner av om användaren är närvarande och automatiskt minskar skärmens ljusstyrka när användaren går ifrån skrivbordet. Det här minskar energikostnaderna med upp till 80% och förlänger skärmens livslängd. Nya dolda PowerSensor kan vikas undan för konfigurationer med flera skärmar.

Konfigurationer

90W 3840x2160 2x Thunderbolt 4 (USB-C), RJ45 4x USB 3.0 även HDMI & DisplayPort (27B1U7903/00) [46152839] 12495 (9996 utan moms) SEK