Tel: 08 - 24 81 90
Arne Beurlings torg 9B, Kista
info@macdata.se

Bild & ljud - TFT-skärmar - 34" Philips B-line 349P7FUBEB MVA bildskärm

Produktbild
34" Philips B-line 349P7FUBEB MVA bildskärm

Egenskaper
Svängd skärmdesign
Skärmar för stationära datorer ger en personlig användarupplevelse,som passar en svängd design riktigt bra. Den svängda skärmen ger en behaglig men ändå diskret uppslukningseffekt,som fokuserar på dig vid ditt skrivbord.
UltraNarrow-infattning
Philips nya skärmar har ultratunna infattningar som ger minimal distraktion och maximalt synfält. Särskilt bra för flerskärmsvisning och visning sida vid sida för exempelvis spelande,grafisk design och professionell användning,och den ultratunna infattningen ger dig en känsla av att använda en enda stor skärm.
USB-C-dockning
Den nya USB 3.1-kabeln av typ-C har en smidig och vändbar kontakt som gör det enkelt att docka med endast en kabel. Med USB 3.1 får du de snabbaste hastigheterna. Det är 20 gånger snabbare än USB 2.0,vilket gör att du kan överföra data från HDD till datorn snabbare än någonsin. Förenkla situationen genom att använda en docka med en enda kabel till din bärbara dator för att ansluta dina tillbehör till din skärm,inklusive videoutgång med hög upplösning från datorn till skärmen. Dessutom kan USB-C även strömförsörja och ladda den bärbara datorn genom att ansluta den till skärmen,vilket innebär att du slipper alla extra strömkablar.
Ultra Wide-Color-teknik
Ultra Wide-Color-tekniken ger ett bredare spektrum av färger för en mer strålande bild. Ultra Wide-Colors bredare "color gamut"(färgomfång) ger mer verklighetstrogna gröna nyanser,livfulla röda nyanser och djupare blå nyanser. Gör medieunderhållning,bilder och till och med produktiviteten mer levande med uppfriskande färger från Ultra Wide-Color-tekniken.
Ultrabreda kristallklara bilder
De här senaste skärmarna från Philips ger otroligt klara,ultrabreda Quad HD-bilder med 3440 x 1440 bildpunkter. De nya skärmarna har paneler med höga prestanda och hög bildpunktstäthet,en betraktningsvinkel på 178/178 grader,vilket gör att de här nya skärmarna verkligen gör bilderna och grafiken mer levande. Det ultrabreda 21:9-formatet ger ökad produktivitet med mer utrymme för parallella jämförelser och mer kan ses kolumnerna i kalkylarket. Oavsett om du är en krävande yrkesanvändare som behöver ytterst specifik information för CAD-CAM-lösningar,eller någon som tycker om stora kalkylblad,får du kristallklara bilder på skärmarna från Philips.
MultiView-teknik
Tack vare Philips MultiView-skärmens höga upplösning kan du nu uppleva en värld med anslutningar på ett bekvämt sätt,oavsett om du befinner dig på kontoret eller hemma. MultiView möjliggör aktiv dubbel anslutning och visning så att du kan arbeta med flera enheter som stationär och bärbar dator samtidigt,vilket gör komplext fleruppgiftsarbete lätt som en plätt. Att titta på fotboll från digitaldekodern på höger sida och samtidigt surfa på internet på din bärbara dator till vänster är numera enkelt. Du kanske vill hålla ett öga på nyhetsflödet med ljud i realtid i det lilla fönstret,samtidigt som du arbetar med ditt senaste blogginlägg.
100 Hz snabbuppdatering
För spel och videoprestanda vill du ha visning utan fördröjning. Den här Philips-skärmen uppdaterar skärmbilden upp till 100 gånger i sekunden,vilket är snabbare än en standardskärm. Med en lägre bildhastighet kan det se ut som om fienderna hoppar från punkt till punkt på skärmen,vilket gör det svårt att träffa dem. Med en bildhastighet på 100 Hz ser du de där viktiga bilderna du annars missar och får en ultrajämn återgivning av fiendernas rörelser så att du enkelt kan sikta.
LowBlue-läge
Studier har visat att precis som ultravioletta strålar kan skada ögonen kan kortvågigt blått ljus från LED-skärmar orsaka skada på ögonen och påverka synen med tiden. Philips LowBlue-läge har utvecklats för välbefinnandet och inställningen använder smart programvaruteknik för att minska andelen skadligt kortvågigt blått ljus.

Konfigurationer

USB-C 3440x1440 2x USB 3.0 "Mars20" (349P7FUBEB/00) [4780527] 575214 (460171 utan moms) SEK