Tel: 08 - 24 81 90
Arne Beurlings torg 9B, Kista
info@macdata.se

Bild & ljud - TFT-skärmar - 27" Philips B-Line 276B1JH IPS LCD färgskärm Webcam

Produktbild
27" Philips B-Line 276B1JH IPS LCD färgskärm Webcam

Förenkla dina anslutningar
Den här Philips-skärmen erbjuder 100 W strömförsörjning och en enkel dockningslösning för laptop. En USB-kabel med typ C- och typ A-kontakter ger video,Ethernet,laddning och DisplayLink-funktioner. Windows Hello-webbkamera ger större säkerhet.
USB-C gör det möjligt att ladda bärbara dator direkt från skärmen
Den här Philips-skärmen har en inbyggd USB-C-dockningsstation med strömförsörjning. Med intelligent och flexibel strömhantering kan du ladda din kompatibla bärbara dator direkt. Den smala,vändbara USB-C-kontakten gör att du enkelt kan docka med en enda sladd. Gör det enkelt genom att ansluta all kringutrustning som tangentbord,mus och din RJ-45 Ethernet-kabel till monitorns dockningsstationen. Du kan titta på högupplöst video och överföra data med mycket hög hastighet samtidigt som du startar och laddar din bärbara dator.
IPS-teknik som ger fullständiga färger och breda visningsvinklar
I IPS-skärmar används en avancerad teknik som ger dig ett extra brett synfält på 178/178 grader,vilket gör att du kan se skärmen från nästan vilken vinkel som helst - till och med i 90-gradigt svängläge! Till skillnad från vanliga TN-paneler ger dig IPS-skärmarna otroligt skarpa bilder med livfulla färger,vilket gör den perfekt inte bara för bilder,filmer och webbsurfning,utan även för professionella program som kräver färgprecision och konstant ljusstyrka.
LowBlue-läge för en produktivitet som är skonsam för ögonen
Studier har visat att precis som ultravioletta strålar kan skada ögonen kan kortvågigt blått ljus från LED-skärmar orsaka skada på ögonen och påverka synen med tiden. Philips LowBlue-läge har utvecklats för välbefinnandet och inställningen använder smart programvaruteknik för att minska andelen skadligt kortvågigt blått ljus.
Logga säkert in med popup-webbkameran med Windows Hello
Philips innovativa och säkra webbkamera dyker upp när du behöver den och försvinner in i bildskärmen när du inte använder den. Webbkameran är också utrustad med avancerade sensorer för Windows Hello ansiktsigenkänning,som bekvämt loggar in dig i din Windows enhet på mindre än två sekunder,tre gånger snabbare än ett lösenord.
Med PowerSensor sparar du upp till 80 % av energikostnaderna
PowerSensor är en inbyggd "personsensor"som genom att överföra och ta emot ofarliga infraröda signaler känner av om användaren är närvarande och automatiskt minskar skärmens ljusstyrka när användaren lämnar skrivbordet. Det här minskar energikostnaderna med upp till 80 % och förlänger skärmens livslängd.
LightSensor för perfekt ljusstyrka och minimalt med ström
Med LightSensor används en smart sensor som anpassar ljusstyrkan i bilden efter ljuset i rummet vilket ger den perfekta bilden och minimal strömförbrukning.
Inbyggd USB-dockning för enklare anslutningar
Philips USB-dockningsskärmar ger universell portreplikering,för en enkel och smidig anslutning av en bärbar dator. Anslut säkert till nätverk,överför data,video och ljud från bärbara datorer med endast en USB-kabel. Docka dessutom med en USB-C-port för extra strömförsörjning. För dockningsskärmar med inbyggd DisplayLink-teknik kan användare dra nytta av kompatibilitet framåt och bakåt för USB med praktiskt taget alla de senaste bärbara datorerna. USB-dockning kan öka produktiviteten och minska kostnaderna.
DisplayPort-utgång för anslutning av ytterligare bildskärmar
Med DisplayPort-utgång kan du ansluta flera bildskärmar med hög upplösning med en enda kabel från din första bildskärm till datorn. Möjligheten att seriekoppla flera skärmar gör att du kan skapa ett rent skrivbord utan en massa sladdar överallt.
Utformad för att uppfylla miljökrav
Den här skärmen är utformad för hållbarhet och minskade driftskostnader och uppfyller miljökrav.
Vad finns i lådan
Philips B Line 276B1JH
DisplayPort-kabel
USB-C-kabel
HDMI-kabel
Software

Se även: https://cdn.cnetcontent.com/a2/2b/a22bf06c-5a09-44b6-9c2c-0bd1cbda10c8.pdf

Konfigurationer

2560x1440, USB-C 100W Displayport, HDMI, 4xUSB (276B1JH/00) [6245299] 6878 (5503 utan moms) SEK