Tel: 08 - 24 81 90
Arne Beurlings torg 9B, Kista
info@macdata.se

Bild & ljud - Bildskärmar - 34" Philips34E1C5600HE bildskärm Webcam

Produktbild
34" Philips34E1C5600HE bildskärm Webcam

CrystalClear-bilder med UltraWide QHD bildpunkter
De här skärmarna från Philips ger klara, ultrabreda Quad HD-bilder. De skärmarna har paneler med höga prestanda och hög bildpunktstäthet, en betraktningsvinkel på 178°, vilket gör att de här skärmarna verkligen gör bilderna och grafiken mer levande. Det ultrabreda 21:9-formatet ger ökad produktivitet med mer utrymme för parallella jämförelser och mer kan ses kolumnerna i kalkylarket. Oavsett om du är en krävande yrkesanvändare som behöver ytterst specifik information för CAD-CAM-lösningar, eller någon som tycker om stora kalkylblad, får du kristallklara bilder på skärmarna från Philips.
Ultra Wide-Color:en större urval färger för levande bild
Ultra Wide-Color-tekniken ger ett bredare spektrum av färger för en mer strålande bild. Ultra Wide-Colors bredare "color gamut" (färgomfång) ger mer verklighetstrogna gröna nyanser, livfulla röda nyanser och djupare blå nyanser. Gör underhållning, bilder och produktiviteten mer levande med uppfriskande färger från Ultra Wide-Color-tekniken.
Anslut din bärbara dator med en enda USB-C-kabel
Den här Philips-skärmen har en USB typ-C-anslutning med strömförsörjning. Med intelligent och flexibel strömhantering kan du ladda din kompatibla enhet direkt. Den smala, vändbara USB-C-kontakten gör att du enkelt kan docka med en enda anslutning. Titta på högupplöst video och överföra data med mycket hög hastighet samtidigt som du startar och laddar din kompatibla enhet.
Webbkamera med brusreducerande mikrofon för samarbete
Den här Philips-skärmen levereras med en inbyggd webbkamera på 5 MP, brusreducerande mikrofon och högtalare. Perfekt för att arbeta hemifrån och samarbeta på distans, webbkameran är certifierad för Windows Hello och är utrustad, med avancerade sensorer för Windows Hello-ansiktsigenkänning, som smidigt loggar in dig på dina Windows-enheter på mindre än 2 sekunder. Fysiska kamerareglaget ger extra sekretess när den inte används. Den brusreducerande mikrofonen och de dubbla inbyggda högtalarna på 5 watt ger tydlig kommunikation.
Inbyggda stereohögtalare för multimedia
Ett par högkvalitativa stereohögtalare inbyggda i bildskärm. De kan vara synligt framåtriktade eller osynligt nedåtriktade.
MultiView möjliggör samtidig dubbel anslutning och visning
Tack vare Philips MultiView-skärmens höga upplösning, uppleva en värld med anslutningar. MultiView möjliggör aktiv dubbel anslutning och visning så att du kan arbeta med flera enheter som stationär och bärbar dator samtidigt, för komplext fleruppgiftsarbete.
LowBlue-läge och Flicker-Free visning som är behaglig för ögonen
LowBlue-läge och Flicker-Free-teknik, har utvecklats för att minska ögontrötthet, vilket orsakas av långa timmar framför en bildskärm.
EasySelect-menyknapp för snabb menyåtkomst på skärmen
Med den diskret placerade EasySelect-menyknappen kan du snabbt och enkelt justera skärminställningar på skärmen.
Kabelhantering, för en prydlig arbetsyta
Kabelhantering är en design som hjälper till att hålla ordning bland kablar och sladdar.
VA-skärm ger imponerande bilder med breda synfältsvinklar
Philips VA LED-skärm har den avancerade tekniken Multi-domain Vertical Alignment, som ger höga statiska kontrastförhållanden för extra levande och klar bild. Vanliga kontorsprogram hanteras enkelt, men den är särskilt väl lämpad för foton, surfning på nätet, filmer, spel och krävande grafik. Den optimerade tekniken för pixelhantering ger en extra vid betraktningsvinkel på 178°, vilket ger kristallklar bild.

Konfigurationer

65W USB-C Displayport 3x USB 3.03440x1440 @100Hz (34E1C5600HE/00) [7443454] 6501 (5201 utan moms) SEK
230 i distanslager