Tel: 08 - 24 81 90
Arne Beurlings torg 9B, Kista
info@macdata.se

Nätverk & kommunikation - Övrigt - Kanex meDrive

Produktbild
Kanex meDrive

meDrive filserver
Kanex meDrive är en filserver för iOS-enheter som bygger på WebDAV och Bonjour®. Genom att ansluta ett USB-minne får du större utrymme och en samlingsplats för alla dina filer, som du nu lätt kan dela via iOS-enheter och Mac OS X. Filservern är utformad för att alltid vara på och ständigt uppkopplad till ditt nätverk. Skapa ett lokalt molnutrymme och dela det med lokala användare och system.

meDrive filhanteringsapp
Den här appen har inbyggd automatisk identifiering från Bonjour för smidig installering och samarbetar med meDrive filserver. Det blir enkelt att importera bilder och klipp från din kamera och streama filmer. Dessutom kan du flytta, radera, zippa ihop och extrahera filer.

Ladda ner den gratis från Apple App Store.
 
meDrive + iWork-filer
Användare av keynote®, Pages® och Numbers® brukar tycka att det här verktyget är optimalt när det handlar om att dela filer lokalt med det inbyggda WebDAV-stödet. Användare kommer åt och kan spara ner iWork-filer på en lokal hårddisk för enkel åtkomst och delning. Idealisk för skolklasser som söker ett alternativ till dropboxen och andra molnbaserade lagringsutrymmen. Det är lätt att dela iWork-filer och samarbeta med andra användare i klassrummet eller på jobbet.

Både Mac- och PC-vänlig
Hantera och dela dina filer oavsett om du använder iOS, OS X eller Windows. Anslut dig och samarbeta med lokala användare helt friktionsfritt.

Se även: http://www.reseller.vendora.se/produktfiler/meDrive_English.pdf

Konfigurationer

Filserver för iPad, iPhone, Mac & PC 999 (799 utan moms) SEK