Tel: 08 - 24 81 90
Arne Beurlings torg 9B, Kista
info@macdata.se

Program och tillbehör - iPad och iPhone - Paperlike skärmskydd iPad 10,9"

Produktbild
Paperlike skärmskydd iPad 10,9"

Ny version tillverkad i Schweiz
Ger mindre reflektion och högre kontrast
Den riktiga känslan av papper
Mer precision när du ritar och skriver
En mer läsbar handstil
Mindre tröttsamt för hand och handled
Varje Paperlike kommer i ett set om två

Paperlike är det första iPad-skärmskyddet i världen som togs fram för att kreatörer och skapare skulle få känslan av att rita och skriva på papper. Kombinationen iPad och Apple Pencil är svårslagen, men en sak som inte alltid känns naturligt är känslan av plast mot glas. Paperlike ändrar på det genom att ge dig känslan av att du ritar och skriver på papper, ger mer friktion för pennan som gör att allt känns mer naturligt.

Swiss Paperlike 2.1 är ett uppdaterat skärmskydd från Paperlike

Paperlikes senaste tillskott är ett uppdaterat skärmskydd tillverkat i Schweiz. Tillverkat av högkvalitativ plastfolie som är speciellt framtaget för pappersliknande produkter. Detta ger ett bättre skydd som ökar kontrasten och tar bort reflektioner från din iPad-skärm. Tillsammans med den papperslika ytan som vi redan älskar!

Skärmskydd med Nanodot® ytteknik

Med sin yta av Nanodots ger Paperlike skärmskydd precis rätt friktion, så att Apple Pencil kan glida smidigt över skärmen men ändå möta på rätt motstånd. Helt enkelt gjord för att efterlikna känslan av en penna mot papper, en känsla som ofta försvinner när vi skriver och ritar digitalt.

Ytan av Nanodots reducerar dessutom den typiska regnbågseffekten som uppstår hos många matta skärmskydd. Det är också anpassat för att slita så lite som möjligt på din Apple Pencils pennspets.

Två av det bästa

Varje paket Paperlike innehåller två uppsättningar skärmskydd tillsammans med putsduk, våtservetter, guidningsklistermärken för enkel applicering och klisterlapp för att få bort de minsta partiklarna vid montering. Allt lekande lätt och smidigt. Med två uppsättningar får du känslan av papper att vara länge.

Utanför arbetet

Paperlike är skärmskyddet som är utformat för att förbättra din upplevelse. Det är tillverkat med överlägsen bildkvalitet i åtanke och stör aldrig upplevelsen av att titta på Netflix eller YouTube. Den matta, bländfria finishen gör att du till och med kan njuta av skärmtid när du är i solen.

Tiotusentals konstnärer, kreatörer, studenter och skapare över hela världen älskar sina Paperlike.

Lita inte bara på oss! Kolla in några av alla fina recensioner längre ner!

Innehåll:

2 x iPad skärmskydd från Paperlike med exklusiv Nanodots-teknik
2 x våtservetter
2 x ark med klistermärken för guidning
2 x ark med klisterlappar för rengöring
1 x Paperlike putsduk
1 x tryckt vykort tecknat av en av våra användare

Denna Paperlike-produkt är anpassad för:

iPad Pro 12,9 tum (Alla utan hemknapp 2018/20/21/22)

Recensioner

“Paperlike har en textur som ger bättre friktion för kreatören som arbetar på den glansiga iPad-skärmen. Den gör din iPad till ett ännu bättre rit- och skrivredskap, och även om det finns många billiga kopior så är Paperlike originalet!” CreativeBloq

”En iPad i kombination med en Apple Pencil kan bli hur kul som helst. Rita, skissa, skriv anteckningar och mycket mer. Enda problemet med pennan är att när du skriver på glas så känns det som om du skriver på glas. Paperlike är ett skärmskydd som dessutom ger samma friktion som när du skriver på papper. Hur smutt som helst tycker vi!” MacWorld MUWA3ZM/A

Konfigurationer

0,15mm transparent 2-pack 449 (359 utan moms) SEK
1 i butik