Tel: 08 - 24 81 90
Arne Beurlings torg 9B, Kista
info@macdata.se

Nätverk & kommunikation - Mobilt - Dovado Pro Ac trådlös router för 3G & 4G

Produktbild
Dovado Pro Ac trådlös router för 3G & 4G

Med Pro AC SE-modellen tar Dovado ytterligare ett viktigt steg på hemmamarknaden i och med att routerns gränssnitt är på svenska, inklusive en pedagogisk steg-för-steg-installationsguide. Dovado är också ensamma på marknaden att erbjuda kostnadsfri telefonsupport på svenska.
Pro AC SE är en fullmatad WiFi-router för alla olika typer av fasta internet¬anslut¬ningar: Kabel, fiber och ADSL, och även mobila bredband.  Förutom det svenska gränssnittet har Pro AC SE en rad värdefulla tekniska egenskaper. Bland annat mycket snabbt WiFi (802.11ac med dubbla radioband på 2,4 GHz och 5 GHz), utbytbara antenner och gästnätverk med enkel inloggning med QR-kod. Dessutom kan routern användas för fjärrstyrning av smarta hem-utrustning (hemautomation) från mobilen eller datorn.
Pro AC har en Gigabit WAN port, 4 x Gigabit LAN port, två USB portar varav en är USB 3.0 och stöd för trådlösa klienter via både 2,4 GHz bandet och 5 GHz bandet. Trådlös med AC1200 stöd, 300 Mbps b/g/n och 900 Mbps n/a/ac med 2 st utbytbara dual-band externa antenner (3 dBi).
Programvaran har stöd för Home Automation via bl a Z-wave, Tellstick och WeMo och VPN stöd med PPTP och mycket mer.
• Utvecklad i Sverige
• Snabb, enkel och trygg
• Fast och mobilt bredband
• Blixtsnabb installation

Konfigurationer

802.11ac, 4x Gigabit ethernet exkl USB-modem (PRO-AC (SE)) [PRO-AC-SE] 1000 (800 utan moms) SEK