Tel: 08 - 24 81 90
Arne Beurlings torg 9B, Kista
info@macdata.se

Program - Grafik & layout - Vectorworks 2012 Architect

Produktbild
Vectorworks 2012 Architect

VectorWorks är för närvarande det mest sålda CAD-programmet world-wide för Macintosh och inom många områden också en "industry standard" på Windows. Det är baserat på senaste avancerad CAD-teknologi. Med VectorWorks 12.5 kan du därför både skapa, presentera, producera, presentera och arbeta i grupp snabbare, smartare och till lägre kostnad än tidigare.

VectorWorks bygger på nästan 20 års kunnande inom CAD-teknologi och har löpande kompletterats med moderna designfunktioner. Det används idag av över 150,000 användare i 85 länder och har anpassats till 14 språk och är därigenom ett av världens mest populära CAD program.

VectorWorks är programmerat som tar speciell hänsyn till små och medelstora företags behov av ett effektivt verktyg för både 2D ritningsproduktion, 3D-modellering och möjligheter till säljande presentationer. Det har dessutom en integrerad kalkylbladsliknande databas för smidig kontroll av kvantiteter och kostnader och det har ett eget flexibelt skriptspråk som möjliggör automatisering av återkommande operationer. Dessutom är det intuitivt och lätt att lära sig. Inget annat CAD-program erbjuder så mycket för pengarna.

Nemetschek har nu släppt VectorWorks 12.5 som är kompatibelt med både de gamla och de nya Apple® Intel® Macintosh® datorerna. VectorWorks 12.5 användare kommer att få tillgång till denna nya funktionalitet utan extra kostnad.

VectorWorks finns dessutom i 4 specialversioner för arkitekter, landskapsarkitekter, mekaniska konstruktörer och professionella ljussättare.

Med tilläggsprogrammet RenderWorks kan man rendera fotorealistiska bilder direkt från VectorWorks. RenderWorks har funktioner för hårda och mjuka skuggor, transparens, reflektion och applikation av texturer. Det integrerar helt med VectorWorks genom att lägga till nya funktioner till standardmenyerna.

Se även: http://www.nemetschek.net/news/pressreleases/2006/091206.php

Konfigurationer

2D- och 3D Cad-program från Nemetschek NA ( (Ny licens - D- och 3D CAD program)) [VW2201X] 24375 (19500 utan moms) SEK