Tel: 08 - 24 81 90
Arne Beurlings torg 9B, Kista
info@macdata.se
produktbild
Reunion 12 på svenska uppdateras
2019-07-01 00:00:00

Reunion 12 på svenska har nu uppdaterats. Den svenska uppdateringen har fått nummer 1.2 och snyggar till webexport och en del språkliga följdrättelser sedan tidigare. Översättningsfilen har skickats ut till alla Reunion 12-kunder utan kostnad för nedladdning inom en vecka.
Reunion 12 på svenska kan köpas till reducerat pris för innehavare av äldre version. Egentligen så är det bara att dubbelklicka på översättningsfilen och köra. Men för den som vill läsa en utförliga instruktioner kan du fortsätta läsa här:

Om du har köpt en komplett version så ska du nu ha fått en nedladdningslänk och en licenskod till engelska version av Reunion 12 direkt från Leister Production. Installera engelsk Reunion 12 enligt anvisning om du inte redan gjort det. Öppna programmet som ska ligga i programmappen och kontrollera att det fungerar som det ska. Avsluta sedan programmet. Separat har jag skickat en översättningsfil med wetransfer. Ladda hem översättningsfilen. När du gjort detta dubbelklickar du på bifogad installationsfil för att programmet ska bli svenskt. Du kan behöva gå till systeminställningen Säkerhet och godkänna installationen denna gång. Spara översättningsfilen. Om du väljer att uppdatera programmet som du uppmanas göra ibland så försvinner översättningen. Du behöver då installera om själva översättningen.

[Läs mer]