Tel: 08 - 24 81 90
Ärvingevägen 17, Kista
info@macdata.se

Nyheter för August 2012

produktbild
Sista chansen att uppgradera till Creative Suite 6
2012-08-30 07:58:00

Nu är det sista chansen att uppgradera till Creative Suite 6 från version 3 och 4. Erbjudandet gäller året ut. Därefter går det endast att uppgradera från CS5 eller nyare.

Adobe® Creative Suite® 6 Master Collection är den ultimata designmiljön där du kan förverkliga din kreativa vision. Med branschledande verktyg som präglas av obegränsade kreativa möjligheter, precision och kraft kan du förverkliga och utveckla dina idéer. Publicera i tryck, för webben, på surfplattor, smartmobiler och vita duken.

Du kan bygga standardbaserade webbplatser och mobilappar, designa för de senaste plattformarna och enheterna, och framställa video med originalkvalitet i olika format. Med intuitiva gränssnitt och blixtrande snabba prestanda kan du snabbt slutföra dina mest komplexa projekt. Skapa engagerande interaktion, berätta historier och inspirera din publik med fullödiga upplevelser där allt är möjligt. Och allt är ditt till ett fantastiskt pris.

• Design utan gränser – Tackla alla kreativa utmaningar som dyker upp. Med hjälp av den ultimata professionella verktygslådan kan du utforska banbrytande sätt att designa fantastiska upplevelser i tryck, för webb och i video.

• Skapa snabbare än någonsin – Med de nya verktygen, optimerade för snabbhet och prestanda, får du flyt i dina mest komplexa projekt. Omarbetade funktioner gör att du slipper flera steg i det praktiska arbetet och blir effektivare.

• Publicera nästan överallt – Du kan nå fler människor på fler platser genom att designa för högaktuella standarder inom webb, mobilformat och video. Skapa engagerande upplevelser som problemfritt kan anpassas till praktiskt taget alla skärmstorlekar och formfaktorer.

produktbild
Fodral skyddar din iPad mot vattenskada
2012-08-23 11:41:00

PELI Hardback Case är ett fodral för din iPad med Apple Smart Cover. Enligt PELI är skyddar fodralet i hårdplats och rostfritt stål från vatten och skada när du tappar den upp till en meter. PELI Hardback Case passar bäst med Apple Smart Cover monterat. Då sitter iPad, iPad 2 och nya iPad som gjuten. Tucano har en väska med fack för din MacBook Pro och iPad. Ytterligare fack finns för övriga tillbehör. Urban Tool Pocketbar är en axelväska med plats för iPad och fem småfickor för annat. Alla fodral och väskor finns i butiken för visning och försäljning.

Urban Tool PocketBar Väska Jeansblå axelväska för iPad, ett fack och fem fickor 495 (396 utan moms) SEK
1 i butik
PELI Hardback Case för iPad Damm- och vattenskyddad hårdplastväska 495 (396 utan moms) SEK
1 i butik
produktbild
Nyhetsbrev utskickat
2012-08-22 11:35:00

Nu har Macdatas första nyhetsbrev på sju år skickats ut till de som finns i kontaktregistret. Ladda gärna nyhetsbrevet på länken nedan.

[Läs mer]